«کن اوکی» کهنه سرباز آمریکایی در نشست هالیوودیسم و جایگاه آن در فرهنگ و تمدن غرب که امروز -یکشنبه- در دانشگاه شهید رجایی برگزار شد با اشاره به فیلم آرگو که در سال 2013 ساخته و جایزه اسکار را دریافت کرد، گفت:آغاز فیلم به گونهای است که نگرش خنثی نسبت به انقلاب ایران و گروگانگیری سفارت آمریکا دارد.
وی افزود:به نظر میرسید این فیلم میتواند برای کسانی که ذهنیت منفی نسبت به اسلام ندارند، مفید باشد.
این کهنه سرباز آمریکایی با اشاره به اینکه در گذشته هالیوود مردم ایران را عقبمانده و خشن نشان میداد،خاطرنشان کرد:با گذشت زمان تکنیکهای رسانهای هم سیر تکاملی خود را طی کرده و همان اهداف را با تکنیکهای غیرمستقیم دنبال میکنند.
اوکی یادآور شد: آرگو این حقیقت را پنهان میکند که کارکنان سفارت آمریکا جاسوسهایی بودند که فعالیتشان هیچ سودی برای منافع ملت ایران نداشته است.
وی با اشاره به صحنهای از فیلم که گروگانها چشم بسته به زیرزمین هدایت میشوند، گفت:در این فیلم گروگانها در وضعیت سختی نشان داده میشوند که یک رهبر مذهبی آنها را به زیرزمین هدایت میکند و این صحنه حالت پریشان گروگانها و نفرت رهبران مذهبی ایران از این افراد را نشان میدهد. به طوری که بیننده با گروگانها احساس همدردی میکند.
این کهنه سرباز آمریکایی با ذکر این نکته که افکار عمومی نمیداند که دولت آمریکا چطور صدام حسین را به جان ایرانیان انداخت تنها به این دلیل که آنها شاه را سرنگون کردند، یادآور شد: هالیوود نقش پررنگی در زنده نگه داشتن افکار منفی علیه ایران در آمریکا دارد.
اوکی با طرح این سؤال که چه کسی هالیوود را کنترل میکند، یادآور شد: یهودیها در پس پرده هالیوود هستند و آن را هدایت میکنند.